Papirklip

Papirklip er efterhånden blevet mange ting. For mig er papirklip, udskæring eller udklip i et stykke pap eller papir. Her er et par at af dem, som jeg selv har lavet, ud fra tegneseriefigure. Hvis du trykker på et af billederne så kan du se flere klip fra samme tegneserie.

Papirklip - Asterix

  Papirklip - sten og stoffer

 

 

Papirklip - Sebastian

Julepapirklip

Ja, bedre kendt som julekort. De år hvor jeg har tid til det, laver jeg mine egne julekort. Jeg har desværre kun gemt mønstre til julekort fra julen 2001 og i år 2002. Hvis du trykker på et af billederne så kan du se flere klip fra det pågældende år.

Papirklip - julehjerter     Papirklip - Juletræer     Papirklip - stjerner

Julekort fra år 2002. Julehjerterne er kun et af de udformninger mine julekort havde det år, der var også juletræer og stjerner. Hvis du klikker på billedet kommer du til en side hvor du både kan se billeder af disse og også få mønstre.

 

Julekort fra år 2001. Julemændene er kun et af de udformninger mine julekort havde det år, der var også juletræer, snefnug, snemænd og stjerner. Hvis du klikker på billedet kommer du til en side hvor du både kan se billeder af disse og også få mønstre.

 Papir - Julemænd

 

Papirklip - Snemænd

Snemænd jeg lavede for lang tid siden, desværre ingen mønster til dem, selvom det sikkert ikke ville være noget stort problem at lave dem igen.

 

 

   

 

Update: 17.01.03